Etusivu > ARK DD

ARK DD

ARK DD -palvelu kartoittaa tontin tai kiinteistön potentiaalin

ARK DD on arkkitehtisuunnittelun due diligence -palvelu. Se vastaa yhtä lailla kiinteistökehityksen ammattilaisten kuin kertarakennuttajankin tarpeisiin.

Palvelun avulla kartoitetaan tontin tai rakennuksen potentiaali eli kehitysmahdollisuudet vaikkapa kaupan yhteydessä, tai muulloin, kun kaivataan alustavaa lähtötietoselvitystä ja asiantuntijan näkemystä tilanteeseen. Tiedätkö mitä tarkoittaa ”kaavamuutoksen mahdollistama kiinteistökehitys”? Me tiedämme, ja osaamme katsoa kohdetta laatikon ulkopuolelta niin, että löydämme siinä piilevän lisäarvon.

Kompakti mutta kattava käsitys kohteesta ja ideoita lisäarvoa tuottavaan kehitykseen

Tunnistamme kiinteistökohteen potentiaalin kiinteistönomistajan aikaa ja resursseja säästäen. Hahmotamme esimerkiksi miten viranomaiset saattavat suhtautua suunnitelmiin, mikä on haasteena monessa lupaavassa hankkeessa. Perehdymme samoin kaikkiin suojeluun liittyviin asioihin, rakennusoikeuden ja kaavan mahdollisuuksiin ja rajoitteisiin, ja alueen tunnistettavien kehityssuuntien vaikutukseen. Huomioimme suuremman kuvion ja trendit.

Palvelun tuloksena tilaaja saa nopeasti, jopa parissa päivässä, huolellisesti pureskellun, kompaktin käsityksen kohteen potentiaalista ja mahdollisista rajoitteista, sekä ideoita lisäarvoa tuottavaan kehitykseen. Kerromme mitä seuraavaksi tulee tehdä ja selvittää. Hahmotamme asiantuntevasti ja nopeasti tilaajan päämäärän ja olemme loistava kumppani myös kohteen jatkokehittämiseen. ARK DD -palvelu on myös yksi Kiinteistökehityksen askeleet -palvelumme alkuselvitysoptioista.

Tutustu referensseihimme täällä.

Lisätietoja:
Katia Salo
Myynti- ja kehityspäällikkö
050 351 9063
katia.salo@innovarch.fi

 

0
Connecting
Odota...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
X