Etusivu > Elinkaari+

Elinkaari+

Elinkaari+ on huolenpitopalvelu, jolla helpotetaan kiinteistönomistajan elämää

Elinkaari+ -palvelussa kaikki kiinteistötieto on aina ajan tasalla digitaalisessa muodossa. Hajallaan oleva kiinteistötieto kootaan digitaaliseen muotoon, mieluiten tietomalliksi, joka sisältää kaiken kiinteistöjen tiloihin ja ylläpitoon liittyvän datan ja joka päivittyy muutosten ja toimenpiteiden mukaan.

Kuukausittain laskutettavan ”Elinkaariplussan” kautta kiinteistönomistaja saa tarvitsemansa palvelut varmasti ja laadukkaasti nopealla toimitusajalla. Toimitamme esimerkiksi vuokralais- ja markkinointipohjat aina samassa asiakkaan kanssa sovitussa formaatissa, visuaalisine ilmeineen ja datan esitystapoineen. Ei yllätyksiä.

Oma asiakasvastaava on aina valmiina reagoimaan yhteydenottoihin

Elinkaari+ -palvelun ehdottomia etuja on asiakkaan toiveet tunteva nimetty asiakkuusvastaava, joka on aina valmiina reagoimaan tilaajan tarpeisiin.

Palveluun kuuluu päätösten ja muutoshistorian dokumentointi perusteluineen uusien päätösten tueksi, sekä tulevaisuuden tarpeiden ennakointi. Palvelun optioina ovat esimerkiksi tarpeen mukaan yhteistyökumppanien kanssa toteutettavat konseptointi, visualisointi, uuden ilmeen suunnittelu, workshopit, osallistava käyttäjäsuunnittelu, pääsuunnittelu, toteutussuunnittelu, palosuunnittelu, LVIS-suunnittelu, lupien hakeminen ja toteutuksen työmaan hoito.

Elinkaari+ -palveluun soveltuvia kohteita ovat esimerkiksi kauppakeskukset, toimistorakennukset ja toimistokampukset ja muut vuokralaismuutoksia tarvitsevat kiinteistöt. Ennen kaikkea palvelu helpottaa kiinteistönomistajan ja vuokrausta hoitavien elämää.

Tutustu referensseihimme täällä.

Lisätietoja:
Katia Salo
Myynti- ja kehityspäällikkö
050 351 9063
katia.salo@innovarch.fi

0
Connecting
Odota...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
X