Etusivu > Palvelut > Elinkaari+

Elinkaari+

Ovatko kiinteistönne tiedot maailmalla hajallaan?

Viekö vuokralaismuutosten hallinta yöunetkin?

 

Elinkaari+ on ylläpitopalvelu, jolla helpotetaan kiinteistönomistajan elämää

Elinkaari+ -palvelussa kaikki kiinteistötieto on aina ajan tasalla digitaalisessa muodossa. Hajallaan oleva kiinteistötieto kootaan digitaaliseen muotoon, mieluiten tietomalliksi, joka sisältää kaiken kiinteistöjen tiloihin ja ylläpitoon liittyvän datan ja joka täydentyy muutosten ja toimenpiteiden mukaan.

Kuukausittain laskutettavan ”Elinkaariplussan” kautta kiinteistönomistaja saa tarvitsemansa palvelut varmasti ja laadukkaasti nopealla toimitusajalla. Toimitamme esimerkiksi vuokralais- ja markkinointipohjat aina samassa asiakkaan kanssa sovitussa formaatissa, visuaalisine ilmeineen ja datan esitystapoineen. Ei yllätyksiä.

Elinkaari+ -palveluun soveltuvia kohteita ovat esimerkiksi kauppakeskukset, toimistorakennukset ja toimistokampukset ja muut vuokralaismuutoksia tarvitsevat kiinteistöt. Ennen kaikkea palvelu helpottaa kiinteistönomistajan ja vuokrausta hoitavien elämää.

Oma asiakasvastaava on aina valmiina reagoimaan yhteydenottoihin

Elinkaari+ -palvelun ehdottomia etuja on asiakkaan toiveet tunteva nimetty asiakkuusvastaava, joka on aina valmiina reagoimaan tilaajan tarpeisiin sovitusti.

Palveluun kuuluu päätösten ja muutoshistorian dokumentointi perusteluineen uusien päätösten tueksi, sekä tulevaisuuden tarpeiden ennakointi.

Lisäpalvelut

Palvelun optioina ovat esimerkiksi tarpeen mukaan yhteistyökumppanien kanssa toteutettavat konseptointi, visualisointi, uuden ilmeen suunnittelu, workshopit, osallistava käyttäjäsuunnittelu, pääsuunnittelu, toteuttamissuunnittelu, palosuunnittelu, LVIS-suunnittelu, lupien hakeminen ja toteutuksen työmaan hoito.

Tutustu referensseihimme täällä.

Lisätiedot

Esa Piispanen
Suunnittelujohtaja
041 536 6891
esa.piispanen@innovarch.fi

Voimmeko olla jotenkin avuksi? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pikimiten yhteyttä!