Etusivu > Projektit > Sisustus, Toimitilat ja työympäristöt > Helen sähköverkko Oy toimitilat

Helen sähköverkko Oy toimitilat

Sijainti:Helsinki, Käpylä
Vuosi:2015
Laajuus:3 000 m2
Tyyppi:Toimitilauudistus
Asiakas: Helen sähköverkko Oy

Helen sähköverkolle valmistui vuonna 2015 Helsingin Käpylään uusi, moderni ja muuntojoustava monitilatoimisto. Innovarch tutki tilaajalle kolme eri kiinteistövaihtoehtoa, joihin uudet toimitilat voisivat sijoittua. Uudet tilat mahdollistavat aikaisemmin eri toimipisteissä olleiden yksiköiden sijoittumisen ”saman katon alle”. Innovarch kehitti tilaajan tarpeisiin sopivan ja toimintaa tukevan tilakonseptin ja uuden brändin mukaisen raikkaan sisäilmeen.

Suunnittelutyön tueksi tehtiin henkilöryhmien haastattelut ja tarvekartoitukset. Värit ja kalusteverhoilut valittiin yhdessä tilaajan kalusteryhmän kanssa.

Uudessa työympäristössä on runsaasti eri kokoisia työtä palvelevia ryhmätyö- ja neuvottelutiloja sekä vetäytymistiloja ja vapaan työskentelyn alueita, joissa työtä tukevat erityyppiset kaluste-ratkaisut. Muuton myötä koko henkilöstö työskentelee monitilassa. Aikaisemmin lähes kaikilla oli omat työhuoneet. Henkilöstön työviihtyvyys on parantunut ja uudet sähkösäätöiset työpöydät tukevat työergonomiaa.

Ulkoisten sidosryhmien tarpeita palvelevat neuvottelutilat on sijoitettu 1. Kerroksen kokouskeskukseen. Ylimpään kerrokseen sijoittuu koko henkilöstön yhteinen kohtaamispaikka, joka toimii taukotilana ja työntekoa tukevana viihtyisänä workcafe-tilana.

Innovarch laati kohteen tilasuunnittelun, sisustussuunnittelun, kiinto- ja irtokalustesuunnittelun, sekä osallistui valaistus- ja akustiikkasuunnitteluun.
Valokuvat: EFG, Anne Henttonen ja Joonas Saario

Lue lisää