Etusivu > Projektit > Asuinympäristöt > Jousenpuistonkatu 5

Jousenpuistonkatu 5

Sijainti:Jousenpuistonkatu 5, Espoo
Vuosi:2020
Laajuus:3395 kem²
Tyyppi:Uudisrakentaminen
Asiakas: Espoon Asunnot Oy

Espoon Asuntojen Jousenpuistonkatu 5 koostuu yhdestä 6-kerroksisesta, kaksiportaisesta kerrostalosta.

Jousenpuistonkatu 5 sijaitsee Merituulentien ja Koivu-Mankkaantien kulmassa. Urheilupuiston metroasemalle on etäisyyttä vain 200 metriä, ja Tapiolan keskukseen kaksi kilometriä. Hanke on ARA:n 40 vuoden korkotukimallilla toteutettavaa vuokra-asuntotuotantoa. Rakennus on kuusikerroksinen, tasakattoinen ja terassoitu. Autopaikat on sijoitettu viereiseen pysäköintilaitokseen. Julkisivut ovat pääosin paikallamuurattuja, ja osin levypintaisia tai sandwich-rakenteisia. Asuntoja kohteessa on 61 kpl.

Erityistä kohteessa on etenkin sijainti aivan Urheilupuiston metroaseman ehdottomassa läheisyydessä. Kohteen suunnittelussa on tarvinnut lisäksi huomioida erityisen hyvin kaupunkikuvallinen ilme, joka on määritetty jo kaavan kautta. Kohde noudattaa tyyliltään alueen rakennuksia ja soveltuu näin ympäristöönsä saumattomasti.

 

Innovarch Oy on vastannut kohteen rakennussuunnittelusta, pääsuunnittelusta sekä pihasuunnittelusta. Mukana on myös runsaasti muuta Vahanen-yhtiöiden osaamista. Vahanen on vastannut kohteen äänikonsultoinnista, kosteushallintakoordinaattorin tehtävistä sekä huoltokirjakoordinoinnista.

Lue lisää