Keilaranta 5, Espoo

Sijainti:Espoo
Vuosi:2020
Tyyppi:Toimitilat
Asiakas: Koy Keilarannan Voitto

Espoon Keilarannan Voitto-kiinteistön 1-kerroksen kokous- ja koulutustilat muutettiin Greenstep Oy:n toimitilakonseptin mukaiseksi työympäristöksi, joka palvelee kokouksia, erityyppisiä koulutuksia ja tapahtumia.

Lähes kaikki vanhat väliseinät purettiin. Tilajako ja kaikkien tilojen pintamateriaalit uusittiin. Samassa yhteydessä rakennettiin uudet tiloja palvelevat wc-tilat.

Tilakokonaisuuden keskiössä on suuri, yhtenäinen ja monikäyttöinen sali. Reuna-aluille sijoittuvat erikokoiset neuvottelutilat.

Salista avautuu upeat näkymät Keilalahdelle. Muutostyön yhteydessä julkisivun lasirakenteeseen avattiin uusi kulkuyhteys, jotta tilan käyttäjälle avautui mahdollisuus hyödyntää tapahtumissaan myös ulkona olevaa suurta terassitilaa.

Sisätilojen pintamateriaaleissa ja väreissä toistuvat Greenstepin brändiväri vihreä, tummat kattopinnat, sisäovet ja lasiseinärakenteet. Kokonaisuutta yhdistää vaalea betonimainen lattia sekä puupinnat, jotka on toteutettu erivahvuisilla vanerilevyillä.

Suunnittelussa kiinnitettiin erityishuomiota tiloja ja toimintoja palvelevaan tekniikkaan. Valaistus- ja AV-tekniikka uusittiin kokonaisuudessaan.

Muutostyö toteutettiin yhteistyössä kiinteistön ja vuokralaisen sekä Vahasen talotekniikkasuunnittelun kanssa.

Lue lisää