Etusivu > Projektit > Asuinympäristöt, Kilpailut > Leppävaaran kehittäminen

Leppävaaran kehittäminen

Sijainti:Espoo, Leppävaara
Vuosi:2014
Laajuus:100 000 m²
Tyyppi:Kilpailuehdotus
Asiakas: Leppävaaran kehittäminen

Leppävaaran suunnitteluvarauksen hakumenettelyssä Espoon kaupunki haki suuntaviivoja alueen kehittymiselle seuraavien vuosikymmenien kuluessa. Suunnitelmassamme loimme edellytykset hyvän, keskustamaisen kaupunkiympäristön rakentumiselle sekä alueen elinkeinoelämän edellytysten vahvistumiselle ympäristöarvojen ohjaamana.

Leppävaaran keskusta on Espoon läntisen alueen käyntikortti, joukkoliikenteen risteys, kaupallinen keskus ja mittava asumisen alue. Se on myös kulttuurin ja viihde-elämän ydin. Suunnitelmamme täydentää tätä kuvaa, vahvistaa Leppävaaran identiteettiä ja kaupallista voimaa, mutta ennen kaikkea se yhdistää junaradan ja Vanhan Turuntien jakaman Leppävaaran keskustan yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tunnelma ja viihtyisyys on luotu modernin arkkitehtuurin keinoin. Tilasarjat, luonnolliset kulkureitit sekä viihtymistä ja helppoa liikkumista edesauttavat toiminnot luovat helposti hahmotettavan kaupunkiympäristön. Julkiset ja yksityiset palvelut on yhdistetty kaupallisten palveluiden yhteyteen.

Lue lisää
0
Connecting
Odota...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
X