Etusivu > Projektit > Sisustus, Toimitilat ja työympäristöt > Hammas Mehiläinen toimipisteet

Hammas Mehiläinen toimipisteet

Sijainti:Espoo, Hyvinkää, Hämeenlinna, Vaasa
Vuosi:2015-2017
Laajuus:200-400 m2
Tyyppi:Sisäilmeuudistus
Asiakas: Mehiläinen

Mehiläisen Hammaslääkäriasemalle suunniteltiin uudet tilat Ouluun, Hyvinkäälle, Vaasaan, Turkuun sekä Espoon Tapiolaan ja kauppakeskus Iso Omenaan. Lisäksi Turkuun suunniteltiin erillinen röntgenklinikka. Iso Omenan vastaanotto suunniteltiin uudisrakennukseen. Muissa kohteessa vastaanotot toteutettiin olemassa oleviin kiinteistöihin, joihin suunniteltiin kokonaisvaltainen sisäpintojen saneeraus, uudet vastaanottohuoneet, röntgenhuoneet, välinehuollon tilat sekä odotus-, wc- ja taukotilat. Osaan vastaanotoista suunniteltiin myös laboratorio.

Sisäilme toteutettiin Mehiläisen brändiväreillä ja niihin sopivilla materiaaleilla. Hoitohuoneiden väliseinäikkunoihin suunniteltiin konseptin mukaiset teippaukset.

Myös kiinto- ja irtokalustesuunnittelu oli Innovarchin vastuulla näissä projekteissa Oulua lukuun ottamatta. Osassa kohteista hyödynnettiin vanhoista vastaanottotiloista siirtyviä kalusteita, mutta useimmissa hankittiin kokonaan uudet kalusteet vastaanottoon, odotustiloihin, hoitohuoneisiin ja henkilökunnan taukotiloihin. Kaikkiin kohteisiin suunniteltiin vastaanottotiski puusepän mittatilaustyönä.

Innovarch vastasi kohteen sisäilme-, kiinto- ja irtokalustesuunnittelusta.
Valokuvat: Kuvio

Lue lisää