Mezzoforte

Sijainti:Ruoholahti, Helsinki
Vuosi:2020
Laajuus:n. 950 m2
Tyyppi:Arkkitehti- ja sisustussuunnittelu
Asiakas: Cobbleyard Real Estate / Mezzoforte

Mezzofortelle suunniteltiin kasvavan liiketoiminnan tarpeita vastaavat uudet toimistotilat Ruoholahdessa sijaitsevan toimistorakennuksen ylimpään kerrokseen. Toimiston keskiössä on valoisa work cafe -alue, joka kokoaa toimisto- ja neuvottelutilat ympärilleen. Toimistotilat jakautuvat neljään ilmavin lasijakoseinin rajattuun avotoimistotilaan. Lisäksi hiljaiseen työskentelyyn sekä puhelintyölle on rauhoitettu suljettavia pientiloja, joiden avulla taataan
miellyttävä ääniympäristö jokaiselle. Aulan ja work cafe –alueen läheisyyteen on sijoitettu kolme neuvottelutilaa ja oma saunaosasto, jonka vilvoittelutila toimii tarpeen mukaan myös rennompana tiimipalaveritilana.

Pintamateriaaleilla, suunnitteluratkaisuilla ja maanläheisillä värivalinnoilla on haettu raikasta ja skandinaavista ilmettä. Myös Ruoholahden alueelle tyypillinen teollisuushenki on nähtävissä näkyville jätetyissä  ilmanvaihtokanavissa. Toimistotilojen tekstiilimatot ja aulatilojen betonikuvioitu vinyylilattia luovat harmonisen pohjan kalustukselle, joka koostuu sekä uusista että siirtyneistä asiakkaan kalusteista. Vanhat kalusteet inventoitiin ja sijoitettiin luontevasti osaksi uutta kokonaisuutta. Innovarch vastasi kohteen arkkitehti- ja sisustussuunnittelusta, minkä ansiosta käyttäjän tarpeet saatiin tehokkaasti yhteen sovitettua myös taloteknisten suunnitelmien kanssa.

Lue lisää
0
Connecting
Odota...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
X