Etusivu > Uutiset > Futuromania-näyttelyn avajaisia vietettiin 5.6.2018

Futuromania-näyttelyn avajaisia vietettiin 5.6.2018

Näyttelyn tunnelmia

Vepe Erikkilän tervehdys

Innovarch on yksi tämän näyttelyn tukijoista mikä tekee mahdolliseksi tämän tilaisuuden asiakkaillemme ja sidosryhmille. Futuromania-näyttely tarjoaa erinomaisen kurkistuksen 50-60 -lukujen tulevaisuuden uskoon ja sisältää vielä nykyäänkin hienoja asumisen visioita. Näyttely lisäksi sopii erinomaisesti EMMAan. EMMAn koti on Aarno Ruusuvuoren 60-luvun teollisuusrakennusten helmiä, entinen Weilling+Göösin painotalo, mistä tämä WeeGee –nimikin tulee. Rakennus joka ennakkoluulottomilla ratkaisuilla on tämän päivän suojeltuja moderneja rakennuksia. Tämä ennakkoluulottomuus ja vankka tulevaisuuden usko ovat myös Innovarchin tulevaisuuden tukipilareita.

Uutena yhtiön johtajana haluan johdattaa Innovarchia uusille urille ennakkoluulottomasti. Toiminta tulee perustumaan yhtiön hienoon historiaan maamme kaupallisen suunnittelun yhtenä kärkitekijänä, mutta kuten digitalisaatio on jo osoittanut, niin kaupallinen toimintaympäristö tulee muuttumaan rajusti. Mihin, se on vielä arvoitus, mutta suuntaviivoja on jo nähtävissä. Kaupallisten rakennusten suunnittelija Innovarch tunnetaan myös koulujen ja päiväkotien, asuntojen, palveluasuntojen, toimitilojen ja jopa kirkkojen suunnittelijana. Vastikään aloitimme myös suunnitella hotellia, kylpylän vielä odottaessa vuoroaan. Rakennusten suunnittelun lisäksi teemme myös maankäytön suunnittelua kaavoitusta varten. Koska olemme osa Vahanen-yhtiöitä, on käytössämme erinomainen joukko osaajia eri insinööritieteiden alueella, niin rakenne, rakennusfysiikka, talotekniikka kuin rakennuttaminen.

Niille jotka eivät tunne minua, voin lyhyesti todeta, että oma taustani on moninainen niin peruskorjauksen kuin uudisrakentamisen puolella ja viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävimmät työni pääsuunnittelijana ovat olleet Opinmäen Kampus Suurpellossa, Pasilan Asema osana Triplaa sekä viimeisenä Keski-Suomen Keskussairaalan Uusi Sairaalahanke NOVA.

Mukana rakentamassa tulevaisuuden Innovarchia ovat kaikki loistavat työntekijämme sekä toimialajohtajat; Esa Piispanen – kaupalliset tilat, Tuula Tuononen – oppilaitokset, päiväkodit ja julkiset tilat, Hanna Hilmola – sisustus ja toimitilat, Rainer Linderborg – asuminen ja maankäyttö ja lentävä arkkitehtimme Juha Lampi – logistiikka ja maanalaiset rakennelmat.

Toivottavasti nautitte näyttelystä!

Vepe Erikkilä
Toimitusjohtaja
Innovarch Oy

Palaute tapahtumasta

Olitko mukana tapahtumassa? Kerro, miten onnistuimme mielestäsi!