Etusivu > Uutiset > Haemme arkkitehteja Espoon toimipisteeseen

Haemme arkkitehteja Espoon toimipisteeseen

Haemme uusien hankkeiden myötä lisää arkkitehteja Espoon toimipisteeseemme. Haemme osaajia, joilta löytyy kokemusta joistakin seuraavista suunnittelualoista: kaupallinen suunnittelu, koulu- tai päiväkotisuunnittelu tai asuin- ja palvelutalosuunnittelu.

Haemme työkavereiksi henkilöitä, jotka tekevät töitä yhdessä, pilke silmäkulmassa ja joiden inhtohimona on mahtava asiakaskokemus.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina.

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Lupaamme, että huolehdimme siitä, että innolaisilla on mahdollisuus onnistua, kehittyä ja voida hyvin työssäsi. Tervetuloa rakentamaan onnistuneita tiloja ja ympäristöjä kanssamme!

Hakemukset ja lisätiedot

Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan tilanteestasi ja sovitaan tapaaminen tai jätä hakemuksesi tästä
viimeistään to 31.5.2018.

Vepe Erikkilä
Toimitusjohtaja
040 547 7647
etunimi.sukunimi@innovarch.fi

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.