Etusivu > Uutiset > Haemme lisää työkavereita hankekehitykseen, koulu- ja asuntosuunnitteluun

Haemme lisää työkavereita hankekehitykseen, koulu- ja asuntosuunnitteluun

Tervetuloa suunnittelemaan kanssamme onnistuneita tiloja ja ympäristöjä

Uusien hankkeiden myötä rekrytoimme lisää työkavereita niin Espoon Leppävaaran kuin Helsingin keskustan toimipisteisiin. Haemme

Haemme työkavereiksi erityisesti henkilöitä, jotka tekevät töitä pilke silmäkulmassa ja joiden intohimona on mahtava asiakaskokemus. Tehtävissä tarvitaan myös pitkäjänteisyyttä ja halua kehittyä.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina.

Asiantuntijoillamme on mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Lupaamme, että huolehdimme siitä, että innolaisilla on mahdollisuus onnistua, kehittyä ja voida hyvin työssäsi. Tervetuloa rakentamaan onnistuneita tiloja ja ympäristöjä kanssamme!

Hakemukset ja lisätiedot

Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan tilanteestasi ja sovitaan tapaaminen tai jätä hakemuksesi kunkin tehtäväkuvauksen lopusta aukeavalla hakulomakkeella viimeistään su 17.3.2019.

Vepe Erikkilä
Toimitusjohtaja
040 547 7647
etunimi.sukunimi@innovarch.fi