Etusivu > Uutiset > Haemme pääsuunnittelijoita, projektipäälliköitä ja projektiarkkitehteja

Haemme pääsuunnittelijoita, projektipäälliköitä ja projektiarkkitehteja

Olemme monitaitoinen arkkitehtikumppani. Suunnittelemme onnistuneita tiloja ja ympäristöjä. Löydämme ratkaisuja, jotka luovat parempaa elinympäristöä. Olemme osa Vahanen-yhtiöitä.

Toimintamme kasvaessa ja uusien hankkeiden myötä olemme nyt rekrytoimassa pääsuunnittelijoita, projektiarkkitehteja ja projektipäälliköitä kaikille liiketoiminta-alueillemme Espoon toimipisteeseen.

Minkälaista henkilöä etsimme työkaveriksi?

Haemme joukkoomme erityisesti sellaisia henkilöitä, jotka tekevät töitä pilke silmäkulmassa ja joiden intohimona on mahtava asiakaskokemus. Tärkeää on myös halu kehittää omaa osaamistaan sekä yhteisiä toimintatapojamme. Etsimme ongelmien sijaan ratkaisuja, joilla varmistamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Meillä on lupa kokeilla rohkeasti uusia juttuja! Odotamme uusilta työkavereiltamme aktiivista otetta yhdessä tekemiseen.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Meidän tehtävämme on mahdollistaa henkilöstömme onnistuminen työssään. Haluamme, että asiantuntijamme voivat hyvin ja, että voimia riittää myös vapaa-ajalle: tuemme työn, opiskelun, perhe-elämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista mm. erilaisin työaika- ja etätyöskentelyjärjestelyin.

Jotta henkilöstömme osaaminen on ajan hermolla, järjestämme Vahanen Akatemian kautta lähes 100 koulutustapahtumaa vuosittain. Jaamme osaamistamme ja käytämme tarvittaessa ulkopuolisia kouluttajia. Työssä oppiminen on kuitenkin pääasiallinen osaamisen kehittämisen keinomme.

Tule rakentamaan kanssamme onnistuneita tiloja ja ympäristöjä

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi tästä tai ole yhteydessä – niin jutellaan tilanteestasi ja toiveistasi: toimitusjohtaja Vepe Erikkilä, puh. 040 5477 647 tai vepe.erikkila@innovarch.fi.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.