Etusivu > Uutiset > Haemme pääsuunnittelijoita

Haemme pääsuunnittelijoita

Lukuisten uusien hankkeiden myötä haemme lisää kokeneita pääsuunnittelijoita Espoon toimipisteeseemme.

Pääsuunnittelija toimii asuntosuunnitteluhankkeissa tiiviissä yhteistyössä tilaajan ja rakennuttajakonsultin kanssa johtaen koko hankkeen suunnittelua.

Arkkitehtitoimisto Erikkilän fuusioiduttua Innovarchiin, meillä on nyt vahva kokemus myös pääsuunnittelusta. Tehtävässä avautuu oiva paikka kehittää omaa osaamistaan Vepe Erikkilän (poikkeuksellisen vaativien kohteiden pääsuunnittelija) kokeneesssa ohjauksessa.

Mitä odotamme hakijoilta?

Haemme työkavereiksi erityisesti henkilöitä, jotka tekevät töitä pilke silmäkulmassa ja joiden intohimona on mahtava asiakaskokemus. Tehtävässä tarvitaan myös pitkäjänteisyyttä, halua kehittyä sekä alan pätevyyksiä (vähintään vaativa tai vaativa+). REVIT-ohjelmaosaaminen on plussaa.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina.

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Lupaamme, että huolehdimme siitä, että innolaisilla on mahdollisuus onnistua, kehittyä ja voida hyvin työssäsi. Tervetuloa rakentamaan onnistuneita tiloja ja ympäristöjä kanssamme!

Hakemukset ja lisätiedot

Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan tilanteestasi ja sovitaan tapaaminen tai jätä hakemuksesi tästä linkistä viimeistään su 19.8.2018.

Vepe Erikkilä
Toimitusjohtaja
040 547 7647
etunimi.sukunimi@innovarch.fi

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.