Etusivu > Uutiset > Haemme sisustusarkkitehtia Espoon toimipisteeseen

Haemme sisustusarkkitehtia Espoon toimipisteeseen

Tule rakentamaan kanssamme onnistuneita tiloja ja ympäristöjä

Haemme sisustusarkkitehtia Innovarchin kasvavaan sisustustiimiin Espoon toimipisteeseen. Toimipisteemme on hyvien kulkuyhteyksien äärellä Leppävaarassa.

Meillä pääsee luomaan uutta elinympäristöä monipuolisten projektien kautta. Suunnittelukohteitamme ovat mm. kasvatuksen ja opetuksen uudet avoimet oppimisympäristöt, julkiset tilat, toimitilat ja työympäristöt, kauppakeskukset ja asuinympäristöt.

Haemme työkaveriksi henkilöä, joka tekee töitä pilke silmäkulmassa ja jonka inhtohimona on mahtava asiakaskokemus. Odotamme myös työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Arvostamme myös kiinnostusta graafiseen suunnitteluun. Työkalunamme on ArchiCad.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina.

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Lupaamme, että huolehdimme siitä, että innolaisilla on mahdollisuus onnistua, kehittyä ja voida hyvin työssäsi. Tervetuloa rakentamaan onnistuneita tiloja ja ympäristöjä kanssamme!

Hakemukset ja lisätiedot

Ota rohkeasti yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja jutellaan tilanteestasi.

Vaihtoehtoisesti voit myös jättää hakemuksesi tästä viimeistään to 19.4.2018.

Hanna Hilmola
Suunnittelujohtaja
040 566 0333
etunimi.sukunimi@innovarch.fi

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.