Etusivu > Uutiset > Innovarch monipuolisempana ja vahvempana kuin koskaan

Innovarch monipuolisempana ja vahvempana kuin koskaan

Olen Vesa Pekka ”Vepe” Erikkilä ja olen aloittanut 1.6.2018 alkaen arkkitehtitoimisto Innovarchin toimitusjohtajana. Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus rakentamisesta niin oman arkkitehtitoimiston kuin rakennusalan konsulttitoimistojen kautta. Olen toiminut mm. Helsingin Pasilaan rakentuvan Triplan aseman sekä Opinmäen kampuksen pääsuunnittelijana, mutta toisaalta toteuttanut Olavinlinnan muutossuunnittelua Museovirastolle sekä luotsannut jo opiskelijana perustamaani arkkitehtitoimisto Arkkitehdit Erikkilä Oy:tä, joka nyt sulautuu Innovarchiin. Lähden erittäin motivoituneena ja innoissani kehittämään Innovarchin toimintaa eteenpäin ja varmistamaan mahtavaa asiakaskokemusta.

Palveluvalikoimamme on laajentunut merkittävästi

Innovarch tunnetaan perinteisesti kauppakeskusten suunnittelijana, mutta tänä päivänä meillä on toiminnassamme monta painopistettä, kuten asunnot, koulut, päiväkodit, liiketilasuunnittelu, toimitilat, teollisuus ja logistiikka.

Palveluvalikoimaamme on tullut myös korjausrakentaminen. Korjausrakentamiseen erikoistuneen Arkkitehtitoimisto Timo Viikarin liiketoiminta ja kokeneet arkkitehdit siirtyivät Innovarchiin yrityskaupan myötä. Pitkät perinteet korjausrakentamisesta, erityisesti vanhoista ja suojelluista kohteista ja valtava ammatillinen tietotaito ovat asiakkaidemme käytettävissä. Tunnistamme rakennus- ja aluekokonaisuuksien säilytettäväksi määrättävät arvot ja vanhojen kiinteistöjen uudet käyttöpotentiaalit. Ideoimme ja ennakoimme yhdessä asiakkaamme kanssa kiinteistöjen tulevaisuuden kaarta ja toisaalta olemme valmiit nopeasti puuttumaan rakennusten pieniinkin rakenteellisiin ja toiminnallisiin epäkohtiin vanhaa kunnioittaen.

Tuloni myötä Innovarchin palvelumme laajenevat myös pääsuunnittelupalveluihin. Jatkossa asiakkaamme voivat saada myös pelkästään pääsuunnittelua itsenäisenä konsultointitehtävänä. Erillinen pääsuunnittelu tulee ajankohtaiseksi, kun rakennuttaja haluaa tahon, joka on riippumaton muista suunnittelualoista, tai että vastaavalta toimistolta ei löydy pätevyyttä pääsuunnittelijaksi, esim. arkkitehtikilpailuvoiton vuoksi. Arkkitehdit Erikkilä keskittyi viimeiset kuusi vuotta pelkästään huomattavien poikkeuksellisen vaativien rakennuskohteiden pääsuunnittelun niin korjaus- kuin uudisrakentamisessa.

Onnistuneita tiloja ja ympäristöjä

Innovarch on nyt vahvempi kuin koskaan – suunnittelemme onnistuneita tiloja ja ympäristöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa vuorovaikutteisin työpajamenetelmin. Käytettävissämme on myös koko Vahanen-konsernin asiantuntijuus aina rakennusfysiikasta, talotekniikasta ja ympäristöasioista rakennesuunnitteluun. Pyrimme yhdessä innovoimaan ja toteuttamaan myös sellaista, mistä ei vielä osattu unelmoidakaan.Odotan innolla yhteistyötä kanssanne. Ollaan yhteydessä!

Kesäterveisin,

Vepe Erikkilä
Toimitusjohtaja
040 5477 647
vepe.erikkila@innovarch.fi