Etusivu > Uutiset > Innovarch uusiin tiloihin Esplanadille

Innovarch uusiin tiloihin Esplanadille

Innovarch Helsingin toimisto

Innovarchin Helsingin konttori on muuttanut uusiin tiloihin Bensowin taloon osoitteeseen Eteläesplanadi 22 B.

Innovarchin käytössä on moderni, tehokas ja valoisa 220 neliömetrin monitilakonttori, johon on sijoitettu 22 työpistettä. Tilat palvelevat Innovarchin asuntosuunnittelun, korjausrakentamisen ja kiinteistökehityksen asiantuntijoita sekä coworking-tarpeita. Viralliset avajaiset vietetään vuodenvaihteen jälkeen, kun lopullinen ilme on saavutettu.

Kiinteistö Oy Hauki, joka tunnetaan myös Bensowin talona, on vuonna 1940 valmistunut, arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelema funkkistyylinen liike- ja toimistokiinteistö, josta on näkymät Esplanadin puistoon.

– Meille on tärkeää olla lähellä asiakkaitamme, joista merkittävä osa toimii Helsingin kantakaupungin alueella, kertoo Innovarchin toimitusjohtaja Vepe Erikkilä. – Uusissa tiloissa keskitytään erityisesti kiinteistö- ja hankekehityksen palveluihin sekä asuntosuunnitteluun, joita johtaa toukokuussa palkattu suunnittelujohtaja Outi Leppänen. Aamuisin on oikein kiva tulla töihin urbaaniin sykkeeseen. Toivotamme asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihin viimeistään vuodenvaihteen jälkeen, kun sisustus on viimeistelty.

Erikkilän funktionalismin helmeksi kuvailema kiinteistö sisältää mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten alapihan suihkulähteen vettä purskuttavan haukifiguurin, jonka on muotoillut Tove Janssonin kuvanveistäjäisä Viktor Jansson. Alueella ei ole lounaspaikoista pulaa, sisällä samassa rakennuksessakin toimii monta ravintolaa. Innovarchilla on edelleen toimistot myös Espoossa ja Lahdessa, ja yrityksen palvelualuetta on koko Suomi.

Lisätiedot:

Vepe Erikkilä

Toimitusjohtaja
+358 40 547 7647
vepe.erikkila@innovarch.fi

 

Kuvat: Katia Salo