Etusivu > Uutiset > Innovarchin RALA-sertifikaattia jatketaan – auditointi läpi ilman poikkeamia

Innovarchin RALA-sertifikaattia jatketaan – auditointi läpi ilman poikkeamia

Innovarch on läpäissyt RALA-sertifikaatin seuranta-arvion ilman poikkeamia ja RALA-sertifikaatin jatkamista suositellaan nykyisessä laajuudessaan. Saimme sertifioinnin jatkamisen arvioinnin yhteydessä positiivista palautetta muun muassa tasokkaasta mallinnuksen erikoisosaamisestamme sekä yritysostojen mukana vahvistuneesta akustiikkasuunnittelun ja korjausrakentamisen osaamisestamme. Lisäksi saimme kehuja siitä, että henkilöstömme on innostunut omasta työstään ja että asiakkaan tarpeiden kokonaisvaltainen ymmärrys näkyy projekteissamme.

”Innovarchissa laatua ohjataan paitsi konsernin sisäisin auditoinnein, myös Innovarchin omissa dynaamisesti elävissä kehitystyöryhmissä. Henkilöstöä kannustetaan oppimaan kommelluksista ja jakamaan onnistumisiaan. Tulevaisuus on parviälyssä”, kommentoi suunnittelujohtaja, sisäisen auditointiryhmän jäsen Juha Lampi.

Innovarch Oy on ollut RALA-sertifioitu vuodesta 2014 alkaen.

Tietoa sertifioinnista

RALA-sertifiointi on rakennusalan yrityksille avoin arviointimenettely, joka perustuu yrityksen toimintajärjestelmän auditointiin. RALA-sertifiointi varmistaa osaltaan, että organisaation toimintajärjestelmä täyttää määrätyt arviointiperusteiden kriteerit, sovittuja menettelyjä sovelletaan käytäntöön ja organisaation toimintaa kehitetään. RALA-sertifikaatti antaa myös asiakkaalle varmuutta siitä, että yrityksen tuote sekä toiminta täyttävät arvioinnissa asetetut vaatimukset. RALA-sertifiointi perustuu ISO 9001:2008 –standardiin, jonka pohjalta arviointikriteerit on muokattu vastaamaan suunnittelun, rakentamisen ja rakennuttamisen alan yritysten toimintaa sekä tarpeita.

Lue lisää RALAn verkkosivuilta.

 

Lisätiedot

Juha Lampi

Suunnittelujohtaja, logistiikka ja liikenne
+358 40 552 1564
juha.lampi@innovarch.fi