Etusivu > Uutiset > Innovarchin toiminta koronatilanteessa

Innovarchin toiminta koronatilanteessa

Koronasta huolimatta työmme jatkuvat ja olemme asiakkaiden käytettävissä. Yhdessä tekemällä selviämme tästä vaikeasta tilanteesta.

Koronaan liittyvät varotoimenpiteet ja määräykset ovat aiheuttaneet projekteihimme uudenlaisen tilanteen, jonka vaikutukset ulottuvat konkreettisesti projektin kaikkiin osapuoliin. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta olemme sitoutuneet tukemaan asiakkaitamme ja teemme parhaamme varmistaaksemme asiakasprojektiemme jatkuvuuden.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Koronatyöryhmämme seuraa aktiivisesti valtakunnallista tilannetta, koordinoi ohjeistuksiamme ja viestintäämme.

On todennäköistä, että osa Innovarchin henkilöstöstä ja/tai heidän lähimmäisistään ja Innovarchin käyttämistä alihankkijoista tulevat sairastumaan epidemian johdosta. Tämä voi aiheuttaa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla sovittujen tehtävien esimerkiksi kokousten ja palvelusuoritteiden viivästymisen tai jopa keskeytymisen. Mikäli tämä ei-toivottava tilanne toteutuu projektissamme, katsomme, että kyseessä on KSE2013 7.5 mukainen tilanne. Mahdollisista viivästymisistä ja keskeytyksistä informoimme erikseen ja teemme ehdotuksen uudesta aikataulusta (KSE2013: 7.7. ja 7.8).

Lisätietoja:
Vepe Erikkilä
Toimitusjohtaja
Innovarch Oy
040 5477 647

0
Connecting
Odota...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
X