Etusivu > Uutiset > Innovarchin uusi ilme

Innovarchin uusi ilme

Onnistuneita tiloja

Viime keväänä kysyimme palautetta työntekijöiltämme, asiakkailtamme, yhteistyökumppaneiltamme ja sidosryhmiltämme brändi-ilmeestämme. Saamamme palaute kertoi meille, että ilmeemme ei vastannut enää sitä mitä osaamme ja olemme nyt tai mitä haluamme olla tulevaisuudessa. Halusimme myös uudistaa ja samalla yhtenäistää Vahanen-yhtiöiden ja Innovarchin ilmeet.

Nyt tänään, rinta rottingilla esittelemme uuden ilmeemme ja avainviestimme. Ilmeessämme on jotakin vanhaa, jotakin uutta ja jotakin lainattua.

ONNISTUNEITA TILOJA

Uutta brändi-ilmettä pohtiessamme, totesimme, että on syytä kirkastaa myös avainviestimme. Pyrimme kiteyttämään niihin sen mitä olemme nyt ja tulevaisuudessa: suomalainen, energinen, asiantunteva, laadukas ja helposti lähestyttävä arkkitehtikumppani.

Haluamme korostaa viestinnässämme tulevaisuudessa erityisesti onnistumisia. Rakennusala saa toistuvasti negatiivista julkisuutta, vaikka alallamme on onnistumisia valtaisa määrä. Kuka kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse? Tiedämme, että onnistumme varmasti yhdessä tekemällä, reilulla meiningillä ja välittämällä.

”Innovarch on monitaitoinen arkkitehtikumppani. Suunnittelemme onnistuneita tiloja ja ympäristöjä. Löydämme ratkaisuja, jotka luovat parempaa elinympäristöä.”

Tutustu onnistumistarinoihimme verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.