Etusivu > Uutiset > Kauppakeskus Seppä valmistuu

Kauppakeskus Seppä valmistuu

Kauppakeskus Sepän rakennusurakka on loppusuoralla ja kohde luovutettiin tilaajalle LähiTapiolalle 29.09.2017. Lähes kaikki liiketilat on vuokrattu ja vajaan kuukauden päästä vietetään kauppakeskuksen avajaisia. Rakennuksen bruttoala on n. 55 000 brm2 ja toimijoita kauppakeskukseen tulee n. 50. 

Hanketta on tehty Innovarchissa jo useamman vuoden ajan kaavavaiheiden hankesuunnittelusta lähtien. Rakennuksen julkisivuissa on huomioitu asemakaavan asettamat vaatimukset mm. julkisivupinnan suurikokoisesta rasterikuvioinnissa sekä räystäslinjan yhtenäisyydessä. Massoittelultaan rakennus sijaitsee kulmastaan kiinni naapurin Prisman liikerakennuksessa, mikä oli huomioitava rakennuksen sisäisien yhteyksien suunnittelussa.

Ensimmäisen kerroksen kauppakäytävistä muodostuu kolmion muotoinen reitti, jonka varrella kaikki liiketilat ovat helposti saavutettavissa. Kauppakäytävien risteyskohtiin avautuu kaupunkilaisten olohuoneiksi kaksi isompaa aukiota: Prisman liittymäkohdan ”Tori” ja kauppakeskuksen keskialueen tapahtumatori ”Paja”. Toisessa kerroksessa sijaitsee liiketilojen lisäksi myös toimistotilaa sekä Jyväskylän seurakunnan tiloja.

Kauppakeskus Sepän sisäilmeen teemana on Sepän paja. Värimaailma on inspiroitunut tulen liekkien punasävyistä, valosta sekä savun ja vesihöyryn usvasta. Aukioita korostamaan on suunniteltu shopfrontien yläosaan rgb-ledeillä valaistuja reikälevypintoja sekä maamerkeiksi valaistut efektipilarit.

Kauppakeskukseen voi myös tutustua http://kauppakeskusseppa.fi/