Etusivu > Uutiset > Lasten museofestarit 17.-18.3. – luvassa koko perheen raksabileet

Lasten museofestarit 17.-18.3. – luvassa koko perheen raksabileet

Työhanskat käteen, kypärä päähän ja bailamaan!

Näyttelykeskus WeeGeen valtaa festaritunnelma 17.-18.3.2018. Perinteeksi muodostuneita Lasten museofestareita vietetään jo neljättä kertaa. Suosittu tapahtuma keräsi viime vuonna noin 7500 kävijää. Luvassa on kokonainen viikonloppu rakentamista, sillä Lasten museofestareiden teemana on koko perheen raksabileet!

Tapahtumassa suunnitellaan, rakennetaan ja muotoillaan eri tavoin sekä pieniä että suuria asioita: leluhakkerointia, unelmakoteja ja majoja. Lavaohjelmassa on Pikku Papun Orkesteri ja Kikattavan Kakkiaisen Lasten Disko. Tule tapaamaan Tatua ja Patua, ihmettelemään isoja koneita ja leikkimään taiteilija Alexander Reichsteinin Lastentarhamuseolle suunnittelemilla jättimäisillä Fröbelin palikoilla. Raksa-aiheisessa kinossa mm. Lego- sekä Onneli ja Anneli -elokuvat. Festareilla juhlitaan myös 60 vuotta täyttävää Lego-palikkaa.

Pystytämme tapahtumaan leikkipisteen yhteistyössä Espoon modernin taiteen museon EMMAn kanssa, jossa lapset rakentelevat erilaisilla laatoilla sekä Mether-Borgströmin taiteen henkeen tarttuvilla pleksipaloilla oman mielikuvituksensa siivittämänä.

Tervetuloa mukaan Lasten museofestareille!

Tutustu ohjelmaan tarkemmin WeeGee-näyttelykeskuksen sivuilla.

0
Connecting
Odota...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
X