Etusivu > Uutiset > Uusia palveluita Innovarchille

Uusia palveluita Innovarchille

Elinkaari+

Elinkaari+ -palvelussa kaikki kiinteistötieto on aina ajan tasalla digitaalisessa muodossa. Hajallaan oleva kiinteistötieto kootaan digitaaliseen muotoon, mieluiten tietomalliksi, joka sisältää kaiken kiinteistöjen tiloihin ja ylläpitoon liittyvän datan ja joka päivittyy muutosten ja toimenpiteiden mukaan.

Kuukausittain laskutettavan ”Elinkaariplussan” kautta kiinteistönomistaja saa tarvitsemansa palvelut varmasti ja laadukkaasti nopealla toimitusajalla. Toimitamme esimerkiksi vuokralais- ja markkinointipohjat aina samassa asiakkaan kanssa sovitussa formaatissa, visuaalisine ilmeineen ja datan esitystapoineen. Ei yllätyksiä. Lue lisää palvelusta täältä.

Kaupunkikehitys+

Kaupunkikehitys+ -palvelu tukee kaupunkien ja kaupunginosien elinvoimaisuuden kasvattamista. Palvelun avulla löydetään kunkin alueen oma vahvuus, luodaan vahva identiteetti ja vahvistetaan sitä edelleen sopivalla kaupunki- ja kiinteistökehityksellä. Lue lisää palvelusta täältä.

Oppimisympäristö+

Uusi opetussuunnitelma vaatii uudentyyppiset, avoimet ja muunneltavat tilat. Olemassa olevan koulunkin voi muokata nykyvaatimusten mukaiseksi avoimeksi oppimisympäristöksi.

Oppimisympäristö+ -palvelu on laadittu ennen kaikkea tätä tarkoitusta varten. Asiakkaitamme ovat koulut ja oppilaitokset, kaupungit ja kunnat sekä yksityiset koulutuksen tarjoajat. Teemme tarvittaessa kaiken suunnittelun käyttäjälähtöisesti, työpajoista ja konseptista aina valmiiseen sisustettuun kouluun saakka. Lue lisää palvelusta täältä.

ARK DD

ARK DD on arkkitehtisuunnittelun due diligence -palvelu. Se vastaa yhtä lailla kiinteistökehityksen ammattilaisten kuin kertarakennuttajankin tarpeisiin.

Palvelun avulla kartoitetaan tontin tai rakennuksen potentiaali eli kehitysmahdollisuudet vaikkapa kaupan yhteydessä, tai muulloin, kun kaivataan alustavaa lähtötietoselvitystä ja asiantuntijan näkemystä tilanteeseen. Tiedätkö mitä tarkoittaa ”kaavamuutoksen mahdollistama kiinteistökehitys”? Me tiedämme, ja osaamme katsoa kohdetta laatikon ulkopuolelta niin, että löydämme siinä piilevän lisäarvon. Lue lisää palvelusta täältä.

Lisätietoja:
Vepe Erikkilä
Toimitusjohtaja
040 547 7647
vepe.erikkila@innovarch.fi