Etusivu > Yksityisyydensuoja

Yksityisyydensuoja

YKSITYISYYDENSUOJAA KOSKEVA ILMOITUS

Käyttäessäsi Innovarch Oy:n/Vahanen-yhtiöiden ylläpitämää sivustoa hyväksyt seuraavan yksityisyydensuojaa koskevan ilmoituksen. Olet lisäksi tietoinen sivuston käyttöehdoista, joita palveluun sovelletaan.

Innovarch pyrkii suojaamaan yksityisyyttäsi. Tästä yksityisyydensuojaa koskevasta ilmoituksesta ilmenee, kuinka Vahanen kerää ja vastaanottaa henkilötietoja, kuinka Vahanen käyttää henkilötietoja ja kuinka Vahanen voi luovuttaa edelleen keräämiään tai vastaanottamiaan henkilötietoja. Henkilötiedoillasi tarkoitetaan mitä tahansa sinua koskevia tietoja, jotka voidaan tunnistaa sinua koskeviksi kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kuinka keräämme ja käytämme henkilötietoja

Niiden tietojen lisäksi, joita itse annat meille, palvelu voi myös käyttää erilaisia teknisiä keinoja kerätäkseen palvelun käyttäjistä muita tietoja kuin henkilötietoja kuten esim. käyttäjävolyymeja, milloin palvelua käytetään, mitä osia palvelusta käytetään, käyttäjien maantieteellinen jakauma, poikkeamat normaalista käytettävyydestä ym. Käytämme lisäksi Google Analyticsin mainostustyökalua, joka kerää demografiadataa. Tätä dataa Vahanen ei luovuta kolmansille osapuolille, mutta Google voi käyttää dataa mainostukseen. Mikäli et halua, että mainostustyökalu kerää sinusta tietoja, voit käydä laittamassa tietojen keräämisen pois tässä osoitteessa: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.
Vahanen voi käyttää palvelussa kerättyjä tietoja seuraaviin tarkoituksiin: palveluiden tarjoaminen (mukaan lukien suoramarkkinointi palvelussa tai sähköpostitse), käyttäjien tunnistaminen, yhteydenotto käyttäjiin, tutkimus sekä anonyymi raportointi.

Kuinka luovutamme edelleen henkilötietoja

Yleisesti ottaen Innovarch ei välitä henkilötietojasi edelleen muille tahoille (pl. Vahanen-yhtiöt) ilman etukäteistä lupaasi, paitsi tilattujen palveluiden toimittamista varten sekä seuraavissa tilanteissa: Vahasella saattaa olla tarve paljastaa henkilötietojasi tietyissä erityistilanteissa kuten lainsäädännön velvoitteiden täyttämiseksi tai omien oikeuksiensa turvaamiseksi, sekä luovuttaa edelleen henkilötietojasi tutkiakseen tai estääkseen palvelussa tai sen kautta tapahtuneita epäiltyjä tai todettuja laittomuuksia, tai ryhtyäkseen toimenpiteisiin sellaisten laittomuuksien johdosta, mukaan lukien käyttöehtojen rikkominen, tai muutoin lain sallimissa tai edellyttämissä rajoissa.

Kuinka voimme muuttaa tätä yksityisyydensuojaa koskevaa ilmoitusta

Kehitämme jatkuvasti palvelun ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Näin ollen varaamme myös oikeuden muuttaa tätä yksityisyydensuojaa koskevaa ilmoitusta milloin tahansa vapaan harkintamme mukaan. Hyväksyt, että tällainen muutos tulee voimaan sen jälkeen kun se on lisätty Innovarch-sivustolle ja tällainen muutos tulee sinua sitovaksi, mikäli käytät palvelua myös sen jälkeen kun se on lisätty sivustolle. Tämän vuoksi on tärkeää, että tarkistat näiden käyttöehtojen sisällön säännöllisesti Innovarch-sivustolta varmistaaksesi, että olet tietoinen kaikista muutoksista. Mikäli et hyväksy muutettua yksityisyydensuojaa koskevaa ilmoitusta, ainoa oikeussuojakeinosi on lopettaa palvelun käyttäminen.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia, tai mikäli haluat tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot, ole hyvä ja ota yhteyttä seuraavaan osoitteeseen: info@vahanen.com.